پیاز سفید جیرفت بسیار مغذی است و با چندین فواید از جمله بهبود سلامت قلب، کنترل بهتر قند خون و افزایش تراکم استخوان همراه بوده است.
اگرچه همه سبزیجات برای سلامتی مهم هستند، انواع خاصی از آنها فواید منحصر به فردی دارند.
پیاز عضوی از جنس گیاهان گلدار آلیوم است که شامل سیر، موسیر، تره فرنگی و پیازچه نیز می شود.
این سبزیجات حاوی ویتامینها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی قوی هستند که نشان داده شدهاند به طرق مختلف سلامت را ارتقا میدهند.
در واقع، خواص دارویی پیاز از زمان های قدیم، زمانی که از آن برای درمان بیماری هایی مانند سردرد، بیماری های قلبی و زخم های دهان استفاده می شد، شناخته شده است.
پیاز دارای مواد مغذی متراکم است، به این معنی که کالری کمی دارد اما سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.
یک پیاز متوسط فقط 44 کالری دارد اما دوز قابل توجهی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر را ارائه می دهد.
این سبزی به ویژه سرشار از ویتامین C است، یک ماده مغذی که در تنظیم سلامت ایمنی، تولید کلاژن، ترمیم بافت و جذب آهن نقش دارد.
ویتامین C همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی در بدن شما عمل می کند و از سلول های شما در برابر آسیب های ناشی از مولکول های ناپایدار به نام رادیکال های آزاد محافظت می کند.
پیاز همچنین سرشار از ویتامینهای B، از جمله فولات و ویتامین B6 است که نقش کلیدی در متابولیسم، تولید گلبولهای قرمز خون و عملکرد عصبی دارند.
در نهایت، آنها منبع خوبی از پتاسیم هستند، ماده معدنی که بسیاری از مردم فاقد آن هستند.
در واقع، متوسط دریافت پتاسیم آمریکایی ها کمتر از نصف مقدار توصیه شده روزانه (DV) 4700 میلی گرم (میلی گرم) است.
عملکرد طبیعی سلولی، تعادل مایعات، انتقال عصبی، عملکرد کلیه و انقباض عضلانی همگی به پتاسیم نیاز دارند.