از خرید چای های بطری گران قیمت یا چای از مغازه هایی که حاوی شیرین کننده های اضافه شده هستند خودداری کنید.
برای بهره مندی از حداکثر فواید نوشیدن چای، چای خود را در خانه دم کنید میتوانید آن را گرم سرو کنید یا در ماههای گرم، یک پارچ چای سرد خانگی درست کنید.
در این مقاله می خواهیم مطالبی در مورد چای زرین طلایی به شما ارائه دهیم.
چای زرین و اولانگ معمولاً در آب داغ یا در حال جوش (حدود 210 درجه فارنهایت) خیسانده می شوند و حدود 4 تا 5 دقیقه دم می کنند.
چای سبز در دمای کمی پایین تر 180 درجه فارنهایت از 4 تا 15 دقیقه خیسانده می شود هر چه چای طولانی تر باشد، طعم آن با نت های تلخ قوی تر است.
افزودنی های شکر، خامه یا شیر می توانند محتوای پلی فنول چای را کاهش دهند. برای بیشترین فواید سلامتی، سعی کنید چای را به صورت ساده یا بدون افزودنی های زیاد سرو کنید.
کمی وانیل یا دارچین می تواند شیرینی را تقلید کند. برخی از دمنوش های گیاهی با طعم میوه به طور طبیعی بدون شیرین کننده ها طعم شیرینی دارند.
آنچه قهوهخانههای غربی معمولاً از آن به عنوان «چای» یاد میکنند، با دقت بیشتری «چای ماسالا» یا «چای ادویهدار» نامیده میشود (چای به زبان هندی به معنای چای است).
دستور تهیه این نوشیدنی در زمان و مکان بسیار متفاوت بوده است، اما امروزه اغلب از چای سیاه مخلوط با ادویه هایی مانند دارچین، هل، میخک، زنجبیل و دانه فلفل تهیه می شود و با شیر و شیرین کننده سرو می شود.
ژاپن فرهنگ چای غنی دارد که بیشتر به خاطر تهیه و نوشیدن چای سبز به صورت تشریفاتی معروف است.
برخی از تبلیغات ادعا میکنند که چای میتواند کاهش وزن را تسریع کند، اما تحقیقات در مورد اثرات چای سبز و کاهش چربی وعدههای کمی در مورد مزایای کاهش وزن نشان داده است.